Cautare

672 de rezultate pentru "operatii tumora de san cu vacum" (6.97 secunde)
Cristina Bobe) Nimeni nu a invatat pe de rost mai mult decat actorii de teatru. In pofida unui exercitiu de o viata, cazurile de Alzheimer printre actori sunt numeroase, iar lor li se adauga numele a sute de intelectuali. ... De ce?
Rob Delaney, in varsta de 41 de ani, actorul din filmul de comedie Catastrophe, trece prin momente cumplite dupa ce fiul sau, in varsta de doar 2 ani, a decedat. Actorul a facut tristul anunt pe pagina sa de Facebook.
Rob Delaney, in varsta de 41 de ani, actorul din filmul de comedie Catastrophe, trece prin momente cumplite dupa ce fiul sau, in varsta de doar 2 ani, a decedat. Actorul a facut tristul anunt pe pagina sa de Facebook.
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a fost transferat la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta, dupa ce starea acestuia s-a agravat. ... Din pacate starea lui este grava, pronosticul fiind extrem de rezervat", a precizat Gheorghe Iana, managerul unitatii sanitare.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier.
IBM a anuntat, la 4 mai a.c, realizarea unui parteneriat cu 14 clinici si institute americane specializate in tratamentul cancerului.
Jane Fonda s-a operat de cancer la 80 de ani: Nu-mi place sa-mi plang de mila! ... La cei 80 de ani ai ei, actrita care a fost maritata de trei ori, a nascut trei copii, a invins iar cancerul.
Catalin Botezatu, despre problemele de sanatate: Am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem In urma cu un an, Catalin Botezatu a trecut prin momente dramatice, dupa ce a fost operat pentru a-i fi extirpata o tumora.
Arsurile solare si razele ultraviolete artificiale, principala cauza a melanomului malign O forma de imunoterapie personala a fost testata recent cu succes pe pacienti suferinzi de melanom maling, una dintre cele mai severe forme de cancer al pielii.
"A crescut frecventa cancerelor tiroidiene, 95% dintre acestea sunt foliculare si papilare cu rata de vindecare de 100% M-am intalnit cu prof. ... Constantin Dumitrache, reputat specialist endocrinolog, pentru a ma documenta in legatura cu un eveniment medical.
"Calatoria" este un program de vindecare si transformare a vietii puternic si eficient.
Descoperire a cercetatorilor din Singapore, SUA si Romania publicata in Nature Genetics Un grup de cercetatori din Romania, Singapore si SUA au identificat patru mutatii genetice responsabile de aparitia unei forme agresive de cancer, a anuntat prof.dr.
Catalin Botezatu s-a internat la o clinica din Turcia cu dureri puternice de cap. Credea ca are o tumora. ... Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu anevrism cerebral.
Din cauza ignorarii simptomelor, multi romani ajung la medic cu forme de cancer avansate ce le scad dramatic sansele de supravietuire. Febra, oboseala, scaderile bruste in greutate, balonarile, durerile abdominale, dar si tusea care persista pentru perioade lungi de timp pot "trada" numeroase tipuri de cancer.
Nas si vagin regenerate in laborator La Bucuresti, cercetatorii de la IBPC "Nicolae Simionescu" lucreaza la refacerea cu celule stem a inimii afectate de infarct Regenerarea unui organ in laborator pornind de la celulele pacientului reprezinta un vis pentru orice medic, care devine realitate gratie progreselot imense ale medicinei regenerative.
Irinel Popescu, intervievat de Magda Marincovici: Cu robotul in cancerul pancreatic Unele tumori la pancreas pot fi operate laparoscopic Acad.
MAGDA MARINCOVICI) Joi a fost inaugurat oficial Departamentul de Oncologie Medicala in cadrul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", cu aportul Clinicii Amethyst. Profesorul doctor Ioan Cordos, managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", spune ca acest departament este destinat exclusiv pacientului cu tumora pulmonara primitiva.
Veninul de albine distruge celule maligne Echipa profesorului Pan Dipanjan de la Universitatea Illinois (SUA) a reusit sa blocheze multiplicarea celulelor maligne dupa ce a injectat venin de albine, experiment realizat in laborator.
Trei tigari zilnic maresc cu 31% riscul de infectie cu HPV si de cancere in gura si gat (Autoare:
Durerea abdominala poate pune probleme atunci cand este prelungita, repetata, care iradiaza in alte zone sau este insotita de alte simptome (febra, tahicardie, rau general, transpiratii); atunci durerea poate reprezenta un important semnal de boala, posibil chiar o urgenta medicala abdominala (perforatie, peritonita, hemoragie abdominala sau ocluzie intestinala).
google-analytics.com